Актьорът Бил Мъри довери през уикенда на приятели на бъдещ младоженец, че не познава никого, който да е бил сигурен в избора си преди да каже "да", разказва ежедневник, който излиза в южната част на САЩ във вторник.

В закачливо настроение Бил Мъри вечерял в ресторант в Чарлстън, Южна Каролина, когато група приятели се приближили и поискали от него съвет за младоженеца, според в Post and Courier.

Сайтът deadspin.com се сдобил с видеозапис на събитието, заснето на мобилен телефон от случаен гост. На него се вижда актьорът, който се обръща към хората и говори: "Казват, че погребенията не са направени за мъртвите, а за живите. Е значи ергенското парти не е бъдещия младоженец, а за тези, които още не са женени".



Общото веселие отстъпва на тишина, в която Бил Мъри с псевдонаучен тон обяснява, че има само един начин да бъдеш сигурен в своето решение, преди да се ожениш. "Вземи другия и го заведи на обиколка около света. Отидете на труднодостъпни места. И когато се върнете и все още сте влюбени, оженете се на летището".

Любимият актьор на Уес Андерсън, който е бил женен два пъти казва, че е събрал немалък опит в тази област.

Бил Мъри е известен с нежеланието си да е в светлината на светските прожектори. Той се е снимал в класики като "Омагьосан ден", "Ловци на духове", "Изгубени в превода " и съвсем наскоро в "Гранд хотел "Будапеща", пише БГНЕС.