Музикалната мениджърка Шарън Озбърн, сред чиито клиенти от 30г. е й съпругът й Ози Озбърн, смята, че канадският певец Джъстин Бийбър "има нужда от много хубав шамар".

Шар е на мнение, че заради крехката си възраст младият изпълнител не може сам да прецени кое е добре за кариерата и имиджа му, и кое петни здравето и репутацията му.

"Той има нужда от хубав шамар. Джъстин е заобиколен от грешните хора, които по цял ден целуват задници. Бих го посъветвала да се затвори в звукозаписното студио и да не излиза от там, докато не направи истински добър проект", споделя в интервю г-жа Озбърн.



Болезнено откровената Шарън не пропусна да засегне в коментарите си и творчеството на Бийбър, като нарече песните му "парчета за еднократна употреба". Тя добави, че "за да можеш да си позволиш подобно лошо поведение, трябва поне да правиш страхотни песни.

Звездата проговори и за собствения си личен живот и намекна, че множеството й пластични операции са я накарали да изглежда, като "злодей от комикс".

"Преди няколко години се погледнах в огледалото и се стреснах. Лицето ми изглеждаше като пластмасово. Гледах едно свое интервю по телевизията и ми се стори, че приличам на Жокера", споделя през смях Озбърн, пише БГНЕС.