Актьорът Александър Сано също пострадал при едно от най-тежките изпитания на „Къртицата”.

Той се контузил по време на злокобната мисия, в която миската Ивайла Бакалова си счупи крака жестоко и по спешност се наложи да ѝ бъде направена операция.

Пръв в опасното предизвикателство да бъде изхвърлен с катапулт се впуснал звездата от култовия сериал "Под прикритие". Той трябвало да се задържи за мрежа във въздуха, висяща високо над повърхността, и да събере няколко флагчета. По време на финалната част обаче актьорът се порязал жестоко и му били направени няколко шева на ръката, пише pik.bg.



Минути след това, на фаталния 13-ти май, красавицата Ивайла Бакалова счупи много сериозно крака си. В момента бившата "Мис България" се възстановява в болница. Тя ще трябва близо година да носи цели 5 пирона в крака си. В предаването Бакалова проговори и призна, че никога през живота си не е изпитвала по-силна болка.

„Изкарах доста време в "Къртицата" и винаги сме били обезопасени. Така че нямам намерение да съдя никого. Тъпо ми е всичко да свърши така, но още по-тъпо ще е да завърши със съдене. Станалото станало, слава Богу, че не е по-лошо. Не съжалявам за нищо, не съжалявам, че влязох", сподели тя.

И без съд обаче Ивайла ще получи 100 бона от продуцентите, защото за толкова е била застрахована заедно с останалите участници на старта на шоуто.