Мая Илиева се сдоби с чисто ново гадже. От няколко месеца вдовицата на Жоро Илиев отново се носи на крилете на любовта.

Последното завоевание на строго охраняваната красавица е десетина години по-младо „лъвче" с бизнес интереси в енергетиката, довериха източници от столичния хайлайф, пише ''Всеки ден''.

Официално жената на Главния е сама след раздялата си с Николай Иванов - Ники Шванца. Стигна се дори до слухове, че варненският плейбой вдигнал пищна сватба с Мая в далечна Бразилия, които обаче се оказаха кьорфишек. В морската столица 37-годишният Ники е известен повече като син на Радул Иванов - собственик на легендарната дискотека „Бонкърс" на Златни пясъци.

„Достоверно е обаче новата й тръпка към младия бизнесмен, когото Мая упорито пази в дълбока конспирация заради нестихващия медиен интерес към интимния й живот", отсече информаторът ни. Според него нагиздената милионерка приела новата си връзка доста сериозно и всячески се стараела да я опази от нечистоплътно любопитство, което може да разруши щастието й, преди да е започнало.



Като доказателство източникът уточни, че откакто е под любовната магия, Мая Илиева е луднала по врачки. Богатата вдовица редовно посещавала гадателка на пъпа на София, която да предскаже как ще се развие връзката й с излъскания бизнесмен.

Последно красавицата е засечена да влиза в дома на актуалния сред новобогаташите медиум на 30 април. Под зоркия поглед на трима бодигардове Мая паркирала джипа си „Мерцедес GL" с рег. номер СА 26 11 НА на ул. „Бисер" в столичния кв. „Лозенец" за редовната си среща със свръхестественото.

Адресът е в непосредствена близост до хотела на Евелин Банев - Брендо - баровският „Лозенец". Докато врачката разкривала тайните на бъдещето, двама от охранителите патрулирали пред къщата, а третият киснел в скъпарския джип „Рейндж роувър" с № СА 88 83 СВ. Луксозният автомобил е предоставен за ползване изцяло на личните пазванти на Мая Илиева, довери информаторът.

Последно за вдовицата на боса на ВИС-2 се чу, че замъкнала бившия банкер Славчо Христов в имението си в столицата на Доминикана - Санто Доминго.

Двамата отдъхвали заедно, но не ставало дума за любовна авантюра, а за бизнес ваканция.

Висаджийската първа дама искала съвети от експерта как да възроди хотелите и ресторантите си по морето.