„За мен не е цел да преспя с много жени, а да срещна качествени такива. Етикетът на плейбой по-скоро ме напряга, никога не съм претендирал да съм такъв в реалния живот. Даже съм доста скромен и не толкова афиширащ качествата си мъж” - с тези думи Борислав Атанасов се разграничава от несериозния имидж, спечелен в риалити шоуто „Къртицата 2: Разтърсване”.

„Непрекъснато получавам съобщения във Фейсбук, че аз съм бил очакваният победител в шоуто”, изтъква Боби. Той не крие, че намеренията му били да остане до финала, а съотборниците го разочаровали.

“Определено усетих завист не само в мъжките очи. Жените също до някаква степен ме презираха и ненавиждаха от гледна точка на поведението ми към някои от участниците. Но това съм аз - неподправен, такъв съм и в реалния си живот. Аз съм мотивиран и амбициран към покоряване на върховете. Да, унесен от многото емоции и адреналин, и битки, имах моменти, в които ежедневието ми беше скучно и се опитвах да разнообразя с повечко хумор и закачки с нежните половинки. Но всичко беше дотам”, категоричен е роденият в Казанлък младеж.



Макар да се размина с предстоящия финал на „Къртицата”, Атанасов не съжалява за участието си и смята, че е дал максимума от себе си в играта. „Исках да играя по правилата и да правя това, което трябва - да открия кой е Къртицата. Но се получи така, че не намерих достатъчно съмишленици, с които да поведем обща кауза и да играем на максимум”, нищи ситуацията в Базата на шоуто Атанасов.

Гордее се обаче, че се е превърнал в пример. Получих подкрепата на много подрастващи, които в мое лице видяха човек, който показва мотивация, амбиция, желание, спортна злоба и хъс към победата. Именно такива неща трябва да са приоритет за младото поколение. Ние сме държава, която многократно е показвала, че ако има нужната мотивация и желание, можем да постигнем наистина много големи неща. Това за мен наистина е най-голямата награда - моралната награда, която получих от хилядите хора, които ме подкрепиха. Съжалявам само, че не стигнах до финал, защото пред себе си обещах, че ще направя всичко възможно, за да съм в топ 6 на финалистите”, откровен е Боби.



Въпреки, че имаше свалка с модела Бориса Тютюнджиева, мнението му за нея е доста стряскащо и определя близостта си с нея като най-голямата му грешка в „Къртицата”.

„Показах слабост, която много пъти ми е изигравала лоша шега - да бъда импулсивен, директен и откровен. Не отричам - имах симпатии към нея като жена, която има добри физически качества. Но не можах да я разшифровам от самото начало. В последствие си зададох много въпроси, на които си дадох отговорите, но трябваше да мине малко време.

Бориса не ме оцени, а и не заслужаваше това, което направих за нея”, смята родният мачо. Симпатиите му към нея изчезнали веднага след като се появило видеото, в което тя съвсем иронично и лицемерно споделяла казаното за нея от него.

„Това доказва за пореден път, че годините със сигурност си оказват влияние, също така компанията и средата, в която се движиш. Подходът ми не е бил правилен, но това е - ние сме хора и не сме безгрешни и смятам, че всяка грешка, която правим в живота, си е много добра поука за нас самите”, разсъждава Борислав.

Под прицел попада и Ивайла Бакалова, с която също имаше близки отношения. В последствие обаче и тя го разочаровала. Категоричен е, че бившата Мис България не е била себе си в риалитито.



„Не беше от истинските играчи. Искаше да се покаже в една светлина, в която никой досега не я е виждал. То се видя и по отзивите на зрителите, които наблюдаваха шоуто. Нищо лично, но тя показа, че не е влязла, за да играе играта, а по-скоро да покаже образ, който за скромните й 33 години не е успяла да изгради. Може би в реалния живот е много по-различна, но това, което показа тук, със сигурност не бих уважавал”, откровен е 28-годишният Боби.

По повод женското внимание към силовия играч се заговори, че още при влизането си в „Къртицата” той е скрил факта, че има сериозна връзка с дама на име Гергана. Истината обаче е съвсем друга. Според Боби с въпросната девойка се запознава дни след като попълнил анкетната карта за кандидатура в шоуто, където посочил, че е „Необвързан”. С девойката така или иначе обаче се разделят малко преди да започне играта му в риалитито.

„След като разбрах, че съм сигурен участник в шоуто, реших да прекратя връзката ни”, казва младежът.

На въпроса какво следва след „Къртицата”, Борислав е категоричен, че не възнамерява да пропусне шанса си след придобилата популярност. Също така е наясно, че има още по-голяма отговорност като медийна личност.

„Искам да развивам образа си в положителен аспект. България има нужда от добри герои, които да дадат пример на подрастващото поколение за едно по-правилно развитие и мислене в обществото. Смятам, че колкото повече мотивирани и амбицирани хора има у нас, толкова по-добре ще сме като държава и стандарт на живот”, размишлява бившият играч на „Къртицата”. Той има голямото желание да се развива в медиите и затова очаква предложения.

„Мисля, че имам достатъчно физически и интелектуални качества, които могат да покажа на екрана. Бих искал да изградя един бранд, който мога да продавам в пространството и да се възползвам от дивидентите. Ще продължавам да се занимавам и със семейния бизнес. Отговарям за рекламата и маркетинга на фирма за металообработка”, реди бъдещите си планове Боби.