''Мечтая да изиграя сляпа, глухоняма или дори луда жена.'' Това сподели в студиото на "Усещане за жена" Виолета Марковска.

Тя разказа, че от дете разбрала, че иска да бъде на сцена и да стане актриса. Още на 11 години получила първата си роля в американска продукция и така трайно се ориентирала към тази професия.

Младата актриса, която се омъжи наскоро, беше категорична, че семейният живот е нещо прекрасно, когато обичаш човека до себе си и я е променил само в положителен аспект.

Тя и съпругът й прекарват свободното си време вкъщи и не обичат нощния живот. Близки приятели са с техните кумове – Нона Йотова и Богомил Бонев.

В момента Вили Марковска играе в театъра на Искра Радева "Искри и сезони" , като участва в две представления - "Избори до дупка" и "Имам нужда от теб".

Тя обаче няма търпение по кината да излезе новия й филм "Жената на моя живот", където играе ролята на кюрдка и си партнира с актьор, който е кюрд от Ирак.

Прекрасната си фигура Вили дължи на интензивните си занимания с йога. Запалила се сериозно преди 4 години, а от 2 практикува всеки ден. В момента актрисата кара курс за инструктор, пише TV7.