Мъжът прекарва почти половината от живота си в гледането на женски форми.

Съзерцаването в тях води до създаването на много по-креативни начини за прелъстяване на нежното женско сърце, но вярваме, че има много спорове относно точната координация на мъжкия поглед, което ни насочва към безкрайните изследвания на редица учени, прекарали времето си в търсенето на този отговор.

Коя е най-важната част от женското тяло, която винаги ще кара мъжкото сърце да прескача? Точно така, това са женските крака!



Има много проучвания, с които бихме доказали твърдението, но сме сигурни, че не си от дълбоките почитатели на анализа, следователно предаваме всичко в съкратен вариант.

От създаването на света е ясно, че женските крака са основен фокус на всяка компания, която се опитва да продава своите продукти със силата на секса. Те са били принудени да търсят точната част от женското тяло, която би генерирала достатъчно печалби. За жалост се оказало, че не са женските гърди, а краката, които победили с главозамайваща разлика. Това е причината да виждаш повече дългокраки дами на Victoria`s Secret и по-малко големи гърди.