Американският кечист и актьор Хълк Хоган се очаква да пристигне у нас през есента на тази година заради снимките на холивудския екшън "Непобедимите 4".

Засега не се знае дали ще играе положителен или отрицателен персонаж, само че побърза да отбележи пред феновете си, че попадането в отбора на "Непобедимите" много го радва, пише "Монитор".

Както киноманите вероятно са забелязали, в момента кариерата на мускулестия боец е в пълен застой. Той обаче е приятел с продуцента и актьор Силвестър Сталоун, с когото станаха гъсти още през 1982 г. покрай кинохита "Роки III".

През последните години Хоган се появяваше единствено в риалити шоуто си "Хоган знае най-добре" по VH1. Интересът към него обаче не беше кой знае колко голям и затова предаването беше свалено заради нисък рейтинг.

Влизането в компанията на звезди като Арнолд Шварценегер, Силвестър Сталоун и останалите от бандата на "Непобедимите" нищо чудно даде нов тласък в кариерата на Хълк Хоган. Преди това да се случи, ще го чакаме на родна земя да пострита някой друг задник.