Сиана сподели, че от съвсем малка всичко около нея е свързано само с музика.

Тя слуша най-разнообразни стилове и жанрове - от Майкъл Джексън до Драгана Миркович.

"Съжалявам, но в последно време като гледам пазара, като гледам и нещата, които се пускат от колегите, наистина само аз съм новатор" - заяви певицата в COOL…T по bTV, пише signal.bg.

Тя подчерта, че зад различността на нейните песни стои собственият й избор и работата в екип с композитора Даниел Ганев. "Половинката ми е композитор и аз присъствам по време на процеса на работа. Аз знам какво търся и какво искам" - каза изпълнителката на "Следвай ме".

Сиана признава, че все по-трудно е да се угоди на вкуса на публиката и все пак това не я плаши да върви по своя си път.

"При феновете всичко е малко странно, защото на тях няма угодия. Затова съм решила да правя това, което на мен ми харесва, което на мен ми идва отвътре, а пък кой ще го хареса, кой - не..." - сподели тя и поясни:

"Вижда се какво върви на пазара, ама в крайна сметка каквото ние направим, това ще пускат диджеите. Искам да пусна един денс. Искам да пробвам. Ние трябва да се развиваме, не може да тъпчем вечно на едно и също място. Аз се мъча да вървя напред, те се мъчат да се върнат 96-та -97-ма, там някъде".

Изпълнителката на "Пайнер" е убедена, че броят на певиците в най-комерсиалната музика ще се редуцира.

"Доста станахме певиците в попфолк жанра. Пазарът не може да понесе толкова много имена и все някой ще отпадне от борбата много скоро. Дано да не съм аз" - каза с усмивка тя.