Много ме дразни това продаване на любов, което наблюдаваме в момента. Пълно е с момичета, които са с мъже, към които имат някакви очаквания, а не, защото ги обичат. Това заяви Теодора Духовникова в студиото на "Усещане за жена".

Актрисата сподели, че не мечтае за роли, а за талантливи режисьори, с които да работи. Сред тези, на които се възхищава, са Явор Гърдев, Мариус Куркински, Бина Харалампиева.

Духовникова коментира и участието си в историческата сага на TV7 "Дървото на живота", където изпълнява ролята на Божура.



Дадох много от себе си на героинята Божура. На сценарий тя и Панто бяха по-сухи образи, само отрицателни герои, но ние вплетохме много и различни качества в тях, каза актрисата.

В живота Теодора Духовникова се радва на щастлив брак със съпруга си Стефан и е майка на две дъщери – Бояна и Ева.

По адрес на жълтите медии тя сподели, че според нея, когато човек избира да бъде публична личност, това неминуемо ще му се случи. Навсякъде по света има жълти вестници и се пише за тях. Честно казано, някои хора трябва да се благодарят, че има тази преса, че да се напише нещо за тях, каза Духовникова.

Аз съм много по-сърдита на хора, които разпространяват информации за мен в жълтата преса, защото знам кои са, а журналистите просто пишат това, което им казват, това им е работата, заяви актрисата.

В момента Теодора Духовникова работи над нова пиеса, режисьор на която ще бъде Владо Пенев. Дотогава публиката може да я гледа на сцената на Народния театър и Театър 199.