Двама родни диджей не могат да си поделят сексапилната Ивена и влизат в словесен двубой за сърцето й.

Случката се развива не къде да е, а на родното Черноморие.

„Давам всичко, за да има нас”– споделя на певицата DJ Дамян Вълчев, а DJ Mikeму контрира: „ Не, не няма по-красива”.

Единственото, което остава на Ивена, е трудният избор на кого да каже „Да”. Но звездата на „Ара мюзик” решава да се изхитри и да удължи борбата за сърцето си възможно най-дълго. За да ги окуражи още повече изпълнителката дава едновременно и на двамата „Зелена зона”. Именно така е озаглавена песента, колаборация между Ивена, DJДамян Вълчев и DJ Mike. Проектът е уникален по своята същност, защото за пръв път в попфолк жанра се прави трио между певица и двама DJ-и, пишат от signal.bg

Звученето на „Зелена зона” - по текст, музика и аранжимент на DJ Coco Beat, ни подготвя за предстоящите летни страсти, горещите морски флиртове и развихря още повече въображението ни за страхотно изкарване.

„Човек винаги трябва да е онлайн за истински емоции, а какво по-хубаво от това те да са свързани с приятна музика и да се случват на нашето Черноморие”– споделя Ивена.

За да ни накара още повече да се размечтаем за летния сезон, певицата залага на бански костюм в актуалната цветна гама, който загадъчно се прокрадва през ефирна синя риза. А с горещите си танци във видеоклипа, DJДамян Вълчев и DJ Mikeмогат да вдигнат всеки на крака.