Амбициозната брадърка, която завърши актьорско майсторство и прави кариера на тв водеща в предаването на Николета Лозанова "Поверително от NL", се е заела с нов авторски проект.

Неотдавна тя сподели, че подготвя нещо, с което ще изненада аудиторията и ето, че сега повдига завесата и разкрива това, на което ще се посвети, успоредно с другите й ангажименти.

Тя е убедена, в успешното съчетаване на всичко, с което се е заела, защото черпи енергия, релаксира пълноценно и се концентрира чрез хипоалергенни и терапевтични пластири за тяло - TRYMAX Body Apps.



Ето какво споделя лично Лили за бъдещите си творчески и професионални планове:

"Предстои да добавя още един елемент към имиджа си, който смятам, че всяка една популярна личност в даден бранш е представително да има, а именно собствен сайт. Ще представлява нещо като портфолио на моята личност, съдържайки биография, галерия от снимки, както и блог, в който ще коментирам и споделям нещата от живота. Правя го, защото амбициите ми за развитие не се свеждат само до настоящия ми статут, а силно желая да се реализирам и като актриса, и рекламно лице. Именно заради това, ще създам своя онлайн визитка", издава откровено Лили.