Актрисата Гуинет Полтроу и музикантът Крис Мартин, които вчера обявиха раздялата си, са готови да посрещнат вълната от слухове, която ги заля, след като съобщиха неочаквания си развод.

Двойката обяви раздялата си след десетгодишен брак, заявявайки, че това осъзнато решение. Те признаха, че проблемите в брака им продължили повече от една година, но те първа започват спекулациите какво точно е причинило срива в отношенията им.

Актрисата и музикантът са подготвени за големия интерес, който разбираемо предизвика новината. "И двамата са готови за следващите няколко седмици и не се притесняват за това какво ще кажат хората. Наистина не им пука. Гуинет знае, че всичко ще премине", каза източник пред списание "Пийпъл".

"Те все още са семейство. Винаги ще бъдат семейство и нищо няма да промени това", допълни той.



Звездната двойка има две деца и в името на тяхното щастие ще се опита да запази за себе си личния си живот. Крис планира да се върне във Великобритания, където се чувства най-комфортно, а Гуинет и децата ще останат в Калифорния. "Крис няма никакво семейство и приятели в Лос Анджелис. Неговите колеги от "Coldplay" са в Лондон. Там е неговият свят. Но ще пътува често, за да вижда децата", обясни негов близък пред RadarOnline.

Всички са шокирани от новината за раздялата им. Техни близки обаче са убедени, че двамата ще са добре и така, защото са истински приятели и осъзнават, че това решение е правилно и само така ще се чувстват добре. "Те наистина се опитаха да запазят брака си, но понякога е по-добре да не си женен", каза анонимен източник, пише БГНЕС.