Професионалистът от „Денсинг старс" Атанас Месечков дължи около 15 бона на своята партньорка от предишния сезон на шоуто каскадьорката Стелла Ангелова.

Именно некоректността на Наско е причината двамата да си развалят отношенията.

Няколко седмици след края на предаването миналата година двамата демонстрираха, че са много близки приятели, намеквайки дори за интимни отношения.

Стелла дори бе казала, че иска дете от Наско. Цялото това приятелство изчезна яко дим и от него в момента няма и следа.



Наско вбесил с поведението си Стелла, след като изкарал почти месец в Америка на нейна издръжка, а след това отказал да й върне парите, които профукал в Щатите, пише ''Всеки ден''.

Танцьорът, за когото в светските среди се шушука, че е бисексуален, муфтил актрисата за какво ли не - вечеря в скъпарски ресторант, екскурзия на море и планина, шикозни дрехи и обувки. Ангелова, която преди време взела, че си паднала по чаровника и се радвала на безкрайните му комплименти, му угаждала с всичко. Той все повтарял, че утре-вдругиден ще й върне жеста и парите, но все не го правел.



„Стелла по едно време беше яко хлътнала по Наско, докато в един момент не й просветна, че той просто я използва, нея и нейните връзки в Холивуд, затова реши да го махне от живота си и никога повече да не се виждат, още повече, че той би могъл дори да я разори, ако продължава така", споделят приятели на Стелла.