Мик Джагър, който изключително тежко прие вестта за самоубийството на приятелката си Лорън Скот, се присъедини към дъщерите си в Лос Анджелис.

"Ролинг стоунс" обявиха, че отменят турнето си в Австралия и Нова Зеландия, но обещаха да се върнат "колкото е възможно по-скоро". След отменянето на турнето вокалът на митичната група отпътува за Калифорния, за да се срещне с дъщерите си, които му оказват подкрепа в голямата му скръб. Карис живее в Лос Анджелис, а Елизабет и Джорджия Мей пристигнаха там специално за срещата.

Говорител на певеца заяви, че Джагър ще бъде заедно с членове на семейството си, докато урежда подробностите във връзка с погребението на Скот. Мик настоял да няма намеса в личния му живот и в живота на семейството му в този труден за тях момент.

Джагър не се е появявал на публично място след смъртта на дизайнерката. Той сподели, че недоумявал какво е подтикнало дългогодишната му приятелка към самоубийство.

Модната дизайнерка Лорън Скот обличаше звезди като Мадона, Анджелина Джоли, Никол Кидман (вижте снимки). Тя бе намерена мъртва в апартамента си в Ню Йорк в понеделник.