Музикалното развитие на Крисия взе превес над образованието й и малката красавица здравата е закъсала с училището.

Откритието на Слави Трифонов буквално е обърнало гръб на школото заради постоянните ангажименти около предаването и други оферти за изяви.

Съучениците на Крисия от 3 б клас на разградското училище „Васил Левски” не са карали заедно с нея час от няколко месеца насам, пише pik.bg.

Досега в даскалото Крисия се появявала веднъж седмично и акостирала като истинска звезда – да погледне докъде са приятелчетата й с материала, какво още има да навакса и да размени някоя и друга дума с учителките си, пише столичен вестник.

Поведението й, продиктувано от бързовръхлетялата я слава, било напълно подкрепяно от училищното настоятелство, което смятало случаят й за „по-специален”.

Даскалиците се радвали на успехите на малката си ученичка и отсъствията й били извинявани по презумпция, заради публичната й ангажираност.

Родителите на Крисия обаче са помислили за образованието на дъщеря си и детето им няма да остане без тапия. Къдрокосата красавица вече има частен учител, който използва всеки свободен час от времето й, за да пълни главичката й със знания по български език и литература, математика, история и природни науки.

Така с индивидуален протокол, след разрешение на директорката, Крисия ще може да завърши трети клас и да продължи с образованието си по-нататък.