Моделката Бориса Тютюнджиева открито се подигра с ухажора си Борислав, който вече близо седмица й се кълне в любов.

„Не харесвам такива мъже. Въобще не е мой тип. Дразни ме ужасно, дори когато ми подари букет", ожали се тя на най-близките си в Базата семейство Русеви.

Красавицата беше категорична, че между нея и мениджъра може да има само приятелство.

Манекенката непрекъснато демонстрира, че Борислав й досажда и опитите му да я впечатли са обречени. Тя бе доста ядосана от прегръдката, с която се опитал да я задуши бизнесменът на пистата в Банско.

„Приближи се до мен отзад и така нахлу в личното ми пространство, че ми идваше да го убия. Много мразя подобни нахалници. Избутах го и категорично му забраних да се вкопчва така в мене", не скри раздразнението си Бориса.



Така Борислав от два стола падна на земята. Той подло заряза танцьорката Индира, с която прави секс още в първия ден в Базата, заради красивата Тютюнджиева. Новата му любов обаче категорично отряза мераците му и сега той остава на сухо. Индира твърди, че не е разочарована от поведението му, защото очаквала подобно предателство. Когато двамата станали гаджета, Борислав зарязал предишната си приятелка и се нанесъл при танцьорката.

„Видяхме се на кастингите и между нас пламна искра. Веднага го проучих в социалната мрежа и видях две снимки с едно много симпатично момиче. Поставих въпроса ребром и той ми обясни, че се е разделил с нея, след като се запознал с мен. Разбрах що за стока е и затова не се изненадах, че последвах съдбата на предишната му приятелка", разказа Индира, пише ''Всеки ден''.

Тя разкри още, че двамата с Боби правили планове за деца и той се интересувал от генетичната им съвместимост. Освен това я зарибил с обещанието да купи апартамента, в който сега тя живее под наем, и двамата да заживеят заедно след излизането си от „Къртицата". Боби обаче контрира, че и чувствата му бързо са се изпарили, след като опознал танцьорката и затова не се чувства виновен от любовния триъгълник, който заформи.