През последния месец стана ясно, че Зейнеб Маджурова засега още няма намерение да минава под венчило с приятеля си, бизнесмена Стоян Балевски.

Това разкри самата тя пред списание Story, след като в началото на годината гръмна новината, че баровецът подарил годежен пръстен с предложение за брак на екзотичната си половинка.

Тогава водещата на рубриката "Мисия красота" от предаването на Гала сподели, че би била щастлива един ден да се види в бяла рокля като булка, но този етап все още не е настъпил.



С днешна дата, нещата за репортерката от "На кафе" изглежда се развиват все така добре, тъй като най-актуалните публикации на госпожица Маджурова от стената й във Фейсбук са все на любовна тематика. И последното, от вчера, не прави изключение.

"Любовта е опиат, а аз искам да съм вечно под въздействието й...", пише Зейнеб под снимка, на която сочи с три пръста късметче от кафе с надпис "любов", видя BLife.

Може би и тя, като майката на Антония Петрова, е била почетена повече от подобаващо за празника на жената, 8-ми март, и сега се чувства окрилена да споделя вдъхновенията си от най-красивото чувство.