Галена разкри в "Открит микрофон", че през тази година ще издаде нов албум, в който ще предложи на феновете най-добрата селекция на песни от топ авторите в жанра.

Дискът ще бъде представен с подобаваща промоция, подчерта тя.

"Подготвям албум. Уверявам всички мои фенове и всички, които се интересуват, че в албума ще има песни на най-добрите. Не казвам конкретно на този или онзи, но който следи жанра, знае кои са те. Имам много парчета, които в момента селектирам" - каза хитовата изпълнителка.

Оцко, Даниел Ганев, Калин Димитров безспорно са сред имената, на които тя ще разчита за нови и интересни сингли.

"Работим с Оцко и имаме готова песен, с Даниел, с Калин ... Не се ангажирам с даден композитор, наистина искам да имам разнообразие, защото всеки ме вижда в различна светлина. Не искам авторите да ми предлагат неща, които са изсмукани от пръстите. Когато се натрупат няколко неща едно след друго, малко или много започваш да се колебаеш" - обясни фолк звездата.

"Певицата на годината" подчерта, че подхожда много сериозно към всяко нещо, с което се захваща, а всеки успех я нахъсва да се стреми да бъде още по-добра.

Галена сподели, че все още не е избрала кой ще е следващият сингъл. "На мнение съм, че песните ми, докато имат живот, няма да им го секвам в никакъв случай." - заяви тя, пише signal.bg.