Вивиан, една от дъщерите на Анджелина Джоли, е част от актьорския състав на новия филм на майка си "Господарка на злото".

Тя е заслужила мястото си, защото е единственото дете на тази възраст, което не се уплашило от зловещия костюм на майка си. 38-годишната Анджелина влезе в ролята на злата вещица в римейка на "Спящата красавица".

"Другите деца нямаше дори да ме доближат. Трябваше да изберем дете, което няма да се страхува от рогата, страшните очи и нокти на моя костюм. Така избрахме Вив", казва актрисата.



Тя разкри и някои подробности около героинята си и филма, който разказва историята за Спящата красавица от гледната точка на вещицата. "Целта ни е да покажем какво прави хората зли, подли, агресивни и жестоки, да покажем какво се е случило на вещицата", казва актрисата.

Анджелина, която има още 5 деца, споделя, че е много развълнуваната от факта, че новият й филм е променил мнението на децата относно вещицата. "Чух Шайло да се кара с някое от другите деца, защитаваше вещицата. "Ти не я разбираш", крещеше тя", казва Анджелина Джоли.

Световната премиера на "Господарка на злото" е на 30 май.