Достоверен източник от обкръжението на Моника Валериева разкри, че тя и Ники Михайлов са любовници и точно в момента моделката е на гости при вратаря във Верона.

Още тази сутрин тунинговата дупничанка излетя с приятелка за италианския град Бергамо, който е на 100-ина километра от Верона, пише hotarena.net. Моника дори се похвали със снимка от самолета в социалната мрежа.

След като кацнат в Бергамо, ще хванат влак за Верона, където ще ги посрещне Ники Михайлов, разказва информаторът. Хиперсексуалният футболист, който се скъса да кръшка на Алисия, сам е поканил Моника и приятелката й, като най-вероятно дори им е платил разноските по пътуването.



А през това време Алисия си стои сама в България. Певицата се надяваше да бъде поканена от гаджето си в Италия, където да посрещнат заедно рождения й ден преди няколко дни. Ники обаче се оправдал с тренировки, но истинската причина била, че вече планирал да се позабавлява с Моника.

Най-трагикомичното в случая е, че Алисия и Валериева го раздаваха дружки по дискотеките. Официалното гадже на Михайлов и любовницата му куфееха заедно с Андреа на участие на Алисия в столично заведение.

*Алисия, Алек Сандър, Андреа и Моника

*Андреа, Алисия и Моника

Междувременно Моника побърза да опровергае клюката с изявление във Фейсбук профила си.

Тя не отрече да е във Верона, нито потвърди, а дори скри дестинацията, от която поства в социалната мрежа.

„За последен път давам обяснение за личния си живот, не ме свързвайте с футболисти с цел да дразните или разделяте други хора. Не познавам лично Николай Михайлов, не пътувам с влак, нямам афери! Ако продължите или ще се съдим, или ще закрия профила си да видим какво ще измислите и с кой ще ме свържете!!!!! Минахте всякакви граници... това, че пътувам често извън България, не значи да ме свързвате с всички мъже в страната!!!!!!!!!!!!!!!“, избухна моделката във Фейсбук.

Заплахата й, че ще си закрие профила в мрежата, предизвика доста негативни коментари и подигравки от феновете. Други пък я поздравиха за връзката с Ники Михайлов: „Той е добра партия, а и сигурно вече му е омръзнало от баба Алисия“.



Припомняме:

Ники Михайлов се слави като плейбой. Докато беше с Алисия, той й кръшкаше нонстоп, като често името му бе свързвано с колежки на певицата, сред които Мария и Преслава.