Най-новото попълнение в екипа на Венета Райкова - Габриела Радославова, известна повече като Мис Джуки, вече активно се подвизава в парламента.

Въпреки атрактивната си външност, светската репортерка не се радва на голям успех сред политиците, напротив, те дори я отбягват.

След като миналата седмица тя успя да хване за репортажа си Росен Петров, сега сексбомбата се насочи към Цветан Цветанов.

Силиконовата блондинка тичаше с 15-сантиметровите си токчета след всеки минаващ покрай входа на Народното събрание политик и крещеше „Господине, господине!", което дава основание да се предположи, че не познава никого от политиците.

Депутатите обаче, видимо потресени от вида и компетентността на „репортерката", по-скоро бягаха от нея, отколкото да проявят любопитство какво прави това същество при законотворците.



Първата жертва на Мис Джуки беше Йордан Цонев от ДПС, но той прояви завидна пъргавина и се шмугна в сградата на парламента.

Цветан Цветанов обаче нямаше същия късмет, защото напористата девойка го забеляза по-рано. Дясната ръка на Бойко Борисов дори не се опита да избяга, а заби поглед в земята и се направи, че изобщо не я вижда, докато извървяваше пътя от паркинга до вратата.

Моделката така или иначе не респектира с познания в политическата сфера, да не говорим че започна „репортажа" си с думите „В момента се намираме пред стадион...", така че депутатите със сигурност повече се забавляват с нея, отколкото да се притесняват, че може да ги хване на тясно.

Това, което спаси Цветанов е фактът, че Мис Джуки най-вероятно няма никаква представа кой е господинът и че е бил министър в предишното правителство.

Преди седмица снимка на Габриела, интервюираща Росен Петров в кулоарите на парламента, предизвика вълна от възмущение и подигравки. Първоначално всички решиха, че това е някаква шега, но блондинката упорито продължава да преследва депутатите като репортерка на „Горещо".