Васил Василев-Зуека ще посрещне като пресен татко 49-я си рожден ден, защото вторият му наследник ще се появи навръх личния му празник, научи ексклузивно „Ретро”.

Звездата от „Господари на ефира” е роден на 30 април, а терминът на половинката му Анна Вичева е изчислен от лекарите за 22 април, което пък е вторият ден на Великден. В нареждането на светли дати около бебето на режисьорката и актьора обаче нямало нищо случайно, защото двамата са заченали детето планирано и след консултация с астролог, разкриват близки на Василев.

Зуека никак не вярвал в хороскопите и влиянието на планетите, но половинката му била много запалена по темата и за това държала да роди първото си дете в пълна хармония със звездната карта. 38-годишната Анна настояла двамата да планират появата на бебето, за да са сигурни, че ще бъде с късмет и ще му дадат добър старт в живота.

Въпреки това тя още не била решила как да протече раждането – по естествен път или в точен ден и час със секцио, така че тя да определи асцедента и разположението на планетите.

„Ани много вярва в тези неща от години и е истинска експертка. Така се сближиха още навремето с Кремена Халваджиян, защото все й правеше някакви хороскопи. Астролозите обаче й казали, че е по-добре да остави детето само да избере в кой ден и час да се появи на бял свят, за да определи по естествен път съдбата си”, обясняват колеги на режисьорката и Зуека, които работят заедно във фирмата на Маги и Джуди Халваджиян.

Пак по съвет на звездобройците Вичева и Василев решили да не се информират за пола на детето си, за да не го натоварват с очаквания и мисли. В момента двамата се кълнели, че нямат никаква представа дали чакат момченце или момиченце, въпреки че били не по-малко любопитни по темата от близките си, които не спирали да ги разпитват.

„Всички сме много ентусиазирани, защото знаем колко е голяма любовта им, с колко много неща се пребориха, за да спечелят правото да са заедно и най-сетне да бъдат щастливи. Освен това Ани се притесняваше дали на тази възраст няма да има проблеми със зачеването и износването на бебето. Сега най-после си отдъхнаха, защото е в седмия месец и лекарите ги зарадваха, че детето е здраво и с нормално тегло”, разкриват още колеги на двойката.



По думите им Зуека бил двойно по-щастлив от половинката си, че отново ще става родител, въпреки че на нея ще й е за сефте. Той не спирал да повтаря, че Ани е жената на живота му и пожелава на всеки да изпита толкова силна любов. Освен това вече й бил предложил брак и се уговорили да се оженят още това лято, след като режисьорката се възстанови от раждането.

„Ани ще е единствената ми съпруга и ще направим и църковен брак, за да се вречем пред Бог”, похвалил се Зуека, който въпреки че имаше 20-годишна връзка с предишната си жена Нина Димитрова, досега не се е женил.

Колегите на актьора пък се радват, че той буквално е разцъфнал, откакто с Ани спрели да крият любовта си. Допреди 2 години двамата се виждали само като любовници, и то в продължение на цели 10 години зад гърба на актрисата Нина, което и стана причина тя и дъщеря й да се почувстват толкова наранени от Зуека, след като истината излезе наяве.

Скандалите не закъсняха и в началото и Димитрова и щерката на актьора Девина, не искаха да чуят за него. За щастие майка му го подкрепи и дори го прибра с Ани в дома си в центъра на София, защото той остави апартамента си на бившата жена и детето и нямаше къде да живее с Ани Вичева. Сега обаче жилищният проблем на актьора и новата му половинка също е решен и двамата обзавеждат чисто нова баровска къща, където ще посрещнат първата си обща рожба.

Имотът е в най-модната напоследък сред богаташите зона – село Лозен, област Крушите. Това е новият „квартал на богатите” на столицата, където вече живеят доста известни личности, сред които и актрисата Яна Маринова. Допълнителна екстра към красивата природа и чистия въздух в селото е и това, че все пак Лозен е съвсем близо до София и по „Цариградско шосе” до центъра се стигало за 10-15 минути, обясняват колеги на Зуека, впечатлени от новия му дом, който се простирал на площ над 250 кв. метра с тройно по-голяма градина, а според документите Василев го купил срещу 387 хил. лв. на името на фирмата си, но не ги платил в брой, а срещу ипотека, която смятал, че със заплатата и хонорарите си, нямало да има проблем да погасява.