Това сподели пред журналисти Юлияна Дончева, която е бременна в петия месец и очаква вероятно през юли раждането на своето второ отроче.

Тв водещата разкри, че се чувства прекрасно и със съпруга си Станислав Недков – Стъки очакват с нетърпение бъдещата рожба да скрепи още повече любовта им. Двамата не мислят да обзавеждат отсега детска стая с играчки, дрешки и всичко необходимо за едно новородено, както много двойки правят.

„Ще работя, докато още се чувствам добре. Когато се появи на бял свят бебето, ще се отдам на грижите за него. Няма да наемам гледачка и няма веднага да се връщам към кариерата, както направих след първото раждане. По-кротко ще го давам“, каза с усмивка очарователната Юлияна, която е водеща на предаването „Пряка демокрация“ по ТВ7.



Тя е на 48 години, но на фигурата й могат да завидят много тийнейджърки, пишат от skandalno.net

Далеч е от 100-те килограма, които направила по време на първата бременност. Стъки и синът й от първия брак са изключително щастливи и развълнувани от вестта за бременността. ММА боецът ще става татко, а синът й, който ще бъде абитуриент, ще има братче или сестричка.

Чаровната водеща казва, че в последно време нашенките са съсредоточени в изграждане на кариера и оставят на заден план личния живот.

Сякаш забравят, че работата не трябва да е на първо място, което автоматично се отразява и на прираста на населението. Тя е убедена, че никой никога не може и не трябва да поставя граница на това кога една жена може и трябва да забременее. Категорична е, че човек сам трябва да вземе правилното решение за себе си.