Момичетата от първата изцяло женска формация за екстремни спортове в България WILDBERRIES са подготвили на 6 март (четвъртък) във Fabrica 126 грандиозно състезание по брейк, включващо динамични танцови битки на най-добрите крюта от страната, а специални гости на събитието са американската рапърка NEB LUV, част от легендарното G-Funk Family на уест-коуст кръстникът Warren G и най-добрият шведски хип-хоп диджей DJ MASAJADA.

NEB LUV (съкратено от Never Ending Black Love) е сред гранд-дамите на американската рап сцена като соло артист и част от бандата Da 5 Footaz, издала ъндърграунд класиките Lifetime и The Lost Scrolls. Сред най-популярните парчета на NEB LUV са „The Heist” от култовия филм с Джейда Пинкет Смит и Куин Латифа - Set it Off, както и „Walk Away”, включено в хитовия ар-ен-би саундтрак към Jason's Lyric. Освен че е била част от турнетата на Warren G и Fugees, NEB LUV е гост изпълнител в албумите на фънк класика Rick James и първата дама в хип-хопа MC Lyte, работила е с рапъри като Talib Kweli и Xzibit, както и с артисти като поп звездата Robin Thicke и даже ска-пънк легендите Fishbone.



DJ MASAJADA е бийт-мейкър, продуцент и диджей от Стокхолм, повлиян от стила на DJ Premier, Pete Rock, RZA, The Neptunes и Just Blaze, който през последните 10 години работи с топ артисти от целия свят като прекарва времето си поравно в родната си Швеция, Ню Йорк и Тайланд. Освен брейк битки и изпълнения на NEB LUV и DJ MASAJADA, THE WILD BREAK BATTLE ще включва танцово предизвикателство на жива музика, при което зад барабаните ще бъде Васил Вутев от D2; както и изцяло женски батъл, където дамите ще демонстрират на какво са способни. Събитието е стартът на тридневно мини-турне на NEB LUV и DJ MASAJADA в Банско и Боровец като част от WILDBERRIES TOUR по случай 8. март, обединяващо музика, сноуборд и брейкденс емоции с представители на нежния пол.