Само ден след Годишните музикални награди на телевизия “Планета”, Джена подари на своите многобройни почитатели нов видеоклип към песента “Моли се да не почна”.

“Това е моят подарък за всички фенове, които ме подкрепят и обичат толкова години, и заради които се старая да правя хубави и качествени песни” - сподели певицата и подчерта: “Неслучайно избрах да представя този проект сега, като израз на моята благодарност към безусловната им любов”.

Новата песен в репертоара на звездата е по музика на Йорданчо Василковски – Оцко, с когото тя създаде “Песента на 2012” - “Да видя какво е” и текст на Мариета Ангелова. Видеоклипът към парчето е реализиран в рамките на три дни и в него вземат участие младежи от Враца и Видин, съобщават от музикалния канал, пише signal.bg.

Те са основните действащи лица в лентата, която е насочена именно към младите хора. Джена пък се превъплъщава в ролята на разказвач на историята, пресъздадена във видеото от режисьора Йордан Петков.

В “Моли се да не почна” виждаме фолк звездата в няколко красиви тоалета, стилно допълнени от ръчно изработени, екстравагантни аксесоари.