Неувяхващата звезда на българската поп – фолк музика Глория преживя най – щастливото събитие в своя живот за последните години.

Наскоро тя се похвали пред приятели, че се е врекла във вечна вярност на своя тайнствен избраник, с когото въртят любов от далечната 2010 година.

Оставяме настрана въпроса как русенката е успяла да запази в тайна връзката си за толкова дълго време от пресата и обръщаме очи към бъдещето, като се надяваме съвсем скоро да разберем кой е той.

Информаторите на skandalno.net категорично отказаха да разкрият самоличността на човека и бяха толкова дискретни, че така и не разбрахме дали го познават или певицата не е казала и на тях самите кой е той. Единствено успяхме да изкопчим информация, че става въпрос за известен продуцент от българския музикален бизнес.



Интересен факт е, че Глория се похвалила с невероятно уникален и елегантен годежен пръстен, който показала с нескрита гордост.

Бижуто определено хванало окото и накарало по – алчните й приятели да засвяткат с очи само при вида му. При всички положения щастливецът е доста добре обезпечен материално, щом има възможност да даде толкова скъп залог за любовта си.

„Истината е, че те са много влюбени и истински се вълнуват от следващата стъпка в своите отношения. Гло е убедена, че за любовта наистина граници няма и изглежда истински щастлива. Радваме се заради нея, защото тя наистина е добър човек, но досега просто не й вървеше в личния живот. Цяла България знае за драмата около развода с бившия й съпруг Илия Загоров, нека не коментираме”, усмихва се добронамерено една от близките приятелки на звездата.