Международният канал CNN отразиха тазгодишното представяне на Андреа и Alek Sandar на наградите на ТВ „.Планета”.

От медията отбелязват факта, че със своето представяне изпълнителите призовават за световен мир, хуманност и толерантност от сцената на събитието и не се притесняват да бъдат различни, обръщайки гръб на комерсиализма, който в последните години сякаш все по-трайно измества истинските стойности.

И докато повечето родни медии се вълнуват по-скоро от скандалите и интригите, които обичайно съпътсват подобни форуми като наградите, то чуждестранните таблоиди обръщат внимание по-скоро на посланието, което изпълнителите изпращат от сцената към своята публика.



Ето защо песента на Андреа и Alek Sandar „Peaceful Place” безспорно получава интернационален отзбук и предизвиква позитивни реакции от страна на международните медии.

Посланието на певците е отразнено в новинарски страници в Харватска, Германия и САЩ, където споменават хуманистичния призив на певицата и нейния колега.



Положителните отзиви от представянето на Андреа и Alek Sandar обаче говорят само едно, а именно, че посланието им е достигнало до хората и е постигнало ефекта си – да накара всички да се замислят поне за момент за това кои са истински ценните неща в живота.