Певицата Милена Славова се почувствала в конфузна ситуация, след като направила отказ да присъства на парти.

„Поканиха ме от БГ Радио на тяхно парти, където ще пее Лили Иванова. Попитах дали мога да заведа приятеля си и детето, защото няма кой да го гледа (детето Куин кара 6-та година). Партито е от 20 ч. Моята идея беше да не закъсняваме много и да си тръгнем в разумно време, след като поздравим домакините... Но веднага ме отрязаха, че не може с деца. Моят приятел Тони ми предложи да отида с някой друг, а той да гледа детето.

Прекрасно, но веднага ми зададоха въпроса за трите имена на човека, който ще дойде с мен.Трябваше да ги кажа на секундата!!! Аз казах, че още не знам кой ще е свободен. Попитах защо е толкова важно и защо е толкова стриктно охраняван този купон. Отговориха ми, че ще пее Лили Иванова и тя така наредила!!! Хм, спомням си преди време срещата ми с Бил Клинтън, че протече доста по-лесно и достъпът ми до него беше доста по-приятен. Направете си вие извода...

Разбира се отказах поканата за "събитието", извиних се на БГ Радио и изказах мнението си за създалата се ситуация. Интересува ме вашето мнение. Поздрави!!!”, пише Милена в страницата си във „Фейсбук”, цитира ''Блиц''.