Фолк певицата Мария явно вече няма търпение да сключи отново брак и даде ясно да се разбере, че очаква от Християн Гущеров предложение.

Стига обаче той да го направи изненадващо.

В интервю миньончето не отрече, че иска сватба, както и че правят опити за бебе. Нещо повече – тя натърти на това, че очаква милионерският син да се сети да й направи предложение.

„О, аз съм грешният човек, когото питаш за брак. Нали мъжете ги предлагат тези неща!? Така че ще видим, очакваме включване“, с надежда сподели Мара в интервю за Love Style, пише hotarena.net.

„За бебе не сме си поставяли някакъв срок. Когато това се случи, ще дам жокер. Но на този етап няма нищо“, разкри певицата относно слуховете за бременност. По този начин тя подсказа, че с Хриси вече правят опити, но явно засега - безрезултатно.



„Осъзнавам, че моят продуцент Митко Димитров може спокойно да ми каже: „Като не ходиш по участия, за какво си ми като изпълнител“, заяви Мария и допълни, че не му се сърди. Тя отрече слуховете, че ще даде бойкот на Наградите и добави, че е надраснала тези неща.

„Наясно съм, че като не ходя по участия вече, според правилата на фирмата съм лишена от номинации. Но ще дойда на Наградите и дори ще представя новата си песен“, разкри Мария и дори загатна, че ще има много изненади и провокации.

Една от провокациите ще бъде визията й, която ще е подобна на тази от последната фотосесия – с еротична насоченост.

Мария каза, че не се притеснява от разголените снимки, но никога не би се снимала изцяло гола за корица на мъжко списание.

„Ако това се случи, значи съм полудяла. Не съм се събличала, преди да стана майка, няма да го направя и сега“, разочарова мъжките си фенове Мария.