Дали 40-те години зад гърба на Глория започват да си казват думата или фолк певицата просто се е отпуснала и вече не се грижи както преди за външния си вид? Какво става с Гло?

Този въпрос си зададоха фенове на последното й участие в Пловдив, където примата на поп фолка се появи в огнено червена впита рокля за Празника на влюбените, пише HotArena.net.

Тоалетът обаче не бе най-подходящият за напълнялото тяло на Глория и това направи впечатление на феновете. И докато повечкото килограми и коремче могат да се обяснят с естественото трупане на мазнинки за зимата, то за оредялата коса няма подобно оправдание.



Цели участъци, по които липсва коса, се забелязват от снимките. Глория беше вързала гривата си на опашка, което още повече откри плешивите места. Те са точно по предната част на темето, където първо окапва косата.

Тази година Глория навършва 41 години и е още твърде рано да й окапва косата. Възможно е обаче певицата да страда от ранно оплешивяване, което да е семейна черта. Майката на Глория - Стефка Пенева, има доста гъста коса за годините си, така че примата със сигурност не е наследила нейния ген.

При всички положения, паласките и коремчето, които Глория е „отгледала“ през последните месеци, са поправими. Особено, когато имаш нов любовник, какъвто е случаят с певицата...