Юнона откровено говори за любовта и разкрива как я разпознава.

Ако усети химия между нея и даден мъж още от пръв поглед, то това е любовта. За съжаление е изпитвала много рядко това усещане. Според нея най-честата грешка в любовта е да се приема като даденост човека до себе си. Хората се укротяват, успокояват, изчезва романтиката и нещата се развалят. Това се е случило след нейната сватба.

“За мен една връзка трябва да се изгражда към по-хубаво и по-хубаво, и вместо да си омръзваме, повече да се обичаме, да ни се случват хубави неща. Такава беше връзката ми с Нончо Воденичаров. След три години тя ставаше все по-силна, не можехме един без друг, все повече се обичахме. Дори искахме да имаме дете. С него беше любов от пръв поглед, при това взаимна.” - споделя певицата в "Автограф", пише signal.bg.

Тя разкрива, че е имала три силни връзки до момента в живота си, в които се е отдавала изцяло за човека отсреща. За съжаление обаче връзката й с бащата на детето й не е била такава.

“Възприемах го по-скоро като приятел, като бащата на дъщеря ми. И двамата се чувствахме като брат и сестра, а не като мъж и жена, дори се разделяхме няколко пъти. В един от случаите, в които се сдобрихме, се появи и детето, което беше изненада и решихме да останем заедно заради него, но не за дълго”.

Сега певицата мечтае деветгодишната й дъщеря час по-скоро да заживее при нея в София. Това обаче би могло да се случи от следващата учебна година. А дотогава на Юнона ще й се налага да я освобождава понякога от училище, за да могат да са по-често заедно с малката Глория. Певицата разкрива, че обича да живее на ръба и да усеща адреналина. Не е в неин стил да стои на едно място и да пропилява времето си в сън. Дейна и будна е, обича да работи, да пътува и винаги да е между хората.