Рокаджийката Милена се занемари съвсем и престана да се интересува как изглежда в очите на хората.

Симпатичната певица се вманиачила да влезе във форма и се бъхтала във фитнеса по няколко пъти седмично, без обаче да полага допълнителни грижи за хигиената си.

Рокаджийката не смятала за нужно нито да взима душ след изнурителните 2-часови тренировки, нито да се преоблича от време на време.

„Винаги идва и си отива размъкната и миризлива. Как може да не се сетиш да си смениш поне потника, най-малкото мирише ужасно", възмущават се хора от залата, пише ''Всеки ден''.

Напоследък Милена станала направо неузнаваема, оплакват се близки до певицата. Тя никога не се е интересувала как изглежда в очите на околните, а сега си следи килограмите по няколко пъти на ден. Освен това бившата вокалистка на култовата група „Ревю" минала само на постни манджи, като похапвала основно салати и зеленчуци под различна форма.

Милена свали няколко килограма след участието си в шоуто „Африка: звездите сигурно са полудели" и си е наумила на всяка цена да не си позволи да се запусне отново. Това, че е решила да се погрижи за външния си вид и да започне да се храни здравословно е чудесно, но няма да е никак лошо да се поспретне малко, когато излиза пред хора, коментираха още познати на звездата.