Ози Озбърн изгубил ума и дума, когато се озовал на една сцена заедно с последните живи от "Бийтълс" - Пол Макартни и Ринго Стар.

Съпругата на Ози - Шарън, разкрива защо. "Когато Ози се озова на една сцена с Пол и Ринго по време на церемонията по връчването на наградите "Грами", той си глътна езика. Може и да ви е странно, но това бе като сбъдната мечта за него - да бъде на една сцена със своите идоли".

Тазгодишните награди "Грами" бяха връчени на 26 януари. Ози излезе на сцената на "Стейпълс Сентър" в Лос Анджелис заедно с колегите си от "Блек Сабат" Тони Айоми и Гийзър Бътлър. Ози трябваше да представи Ринго Стар, изпълнил две парчета, едното с Пол Макартни. Когато обаче се появиха Пол и вдовицата на Джон Ленън - Йоко Оно, Ози изгуби дар слово.

"Ози не можа да изрече и дума. Погледна надолу, погледна към Пол, после видя Йоко... и от устата му не излезе нищо... беше просто сащисан. И ще ви кажа защо. Защото това са неговите идоли! Защото Ози е в рока заради "Бийтълс". Знам, че звучи невероятно, но той всеки ден слуша "Бийтълс", всеки божи ден през всичките тези 35 години!", пише БГНЕС.