Черна ревност обзе сърцето на секс символа Деян Донков, откакто разбрал че бившата му изгора и майка на сина му Анастасия Ингилизова отново е бременна.

Хубавицата чака второ дете от настоящия си приятел, при това пак момче, пише „Всеки ден".

Анастасия отдавна живее с новия си любим Христо Петков, който е актьор от театрална работилница „Сфумато”, но двамата нямат сключен брак.

Тя дълго време страдаше по Деян, който макар да й помагаше с общия им наследник, се раздели с майката малко след появата му на бял свят.

*Христо и Анастасия

Сега обаче Донков бил бесен от това, че Ася чака още едно дете, сякаш няма право да ражда от друг, освен от него. Деян бил ревнив до мозъка на костите си и независимо, че именно той провалил преди време връзката си с Ингилизова, все още вярвал, че тя му е собственост.

„Държи се като някакъв бей или султан, щом една е била с него, значи завинаги е негова", коментират познати на Деян от Народния театър.

Анастасия обаче била много щастлива от втората си бременност, защото отдавна искала да дари своя любим с деца. А и сега щяла да има най-сетне някой, с който да отглежда сина си под един покрив.

„И сега за Деян - младши се грижи повече доведеният му баща, така че Ася и двете братчета ще бъдат по-щастливи от всякога", разказаха приятели на Ингилизова.

*Деян в момента е с колежката си Радина Кърджилова