Магда призна за един феномен, който е констатирала с годините - всяка песен, която е изпяла, се случва в живота й по същия начин, по който е наредена и песента.

Певицата не пожела да бъде напълно откровена и да признае, след като в репертоара си има 9 песни с думата любов в заглавието, за колко от връзките й се отнасят те, както и дали всички те не са посветени само на един човек.

Магда е категорична, че животът е твърде сложен и непредсказуем, за да се опита да го вкара в ред, записвайки само позитивни любовни песни. Тя заяви, че иска само да бъде щастлива, а също и хората покрай нея, пишат от Blife.bg

Според признанието й, тя е щастлив човек, харесва своя начин на живот. Всичко, което е изживяла дотук й е много скъпо и е запазила хубави спомени от връзките си, обожава песните си и не би искала да променя нищо, пише "Планета".

Тя разкри, че вече е готова за семейство, но половинката от житейския дует не е сигурна, като едно от задължителните условия певицата изисква разбиране и подкрепа за музикалната си кариера и за професионалните си решения.