Деси Цонева и Светослава Рудолф влизат за постоянно в предаването "Жените говорят" по TV7.

Те се присъединяват към водещите Ива Екимова, Венета Харизанова, Жени Калканджиева и Мая Савова, съобщиха от телевизията.

В събота щерката на Митко Цонев ще заеме за постоянно мястото си в женския ефир. Новият светски репортер стартира ударно с интервю с легендата на българската естрада - Йорданка Христова.

Специално за „Жените говорят" журналистката е подготвила телевизионна среща с любимката на кубинската и българската публика.

Своят поздрав, Йорданка Христова, ще поднесе за гостенката в студиото - извънредния и пълномощен посланик на Република Куба в България - Тересита Капоте.

В неделя, на 2-ри февруари, Светослава Рудолф също става част от „Жените говорят". Всяка неделя неуморната журналистка ще влиза в студиото на Жени и Мая, за да представя своите документални разкрития, обединени в рубриката „Мистерии и факти". Освен кратките филмови разкази, Светослава ще разказва ексклузивни подробности от подготовката при заснемането им.

В първия епизод от рубриката „Мистерии и факти" на 2-ри февруари зрителите ще видят филм от поредицата, която журналистката направи за Ванга.