Жълтите статии и остри коментари за новата „Мис Плеймейт“ Елена Кучкова, изкараха извън равновесие Николета Лозанова, която беше жури в конкурса.

Жената на Валери Божинов се вбеси на коментарите и атаките към плеймейтката и изригна в своя профил в социалната мрежа, пише pik.bg.

„Жалко, че не изневерихте на стила си, драги недоброжелатели и вие жълти журналисти! Всяка победителка в конкурс я превръщате в своя жертва и се опитвате да я комплексирате! Вие пък, загубилите "битката" пръскате злоба и се опитвате да оправдаете поражението си, като спекулирате относно нагласации!“, написа футболната съпруга и пишман тв водеща.



Тя не пропусна и да отговори на нападките, че конкурсът е нагласен и всичко е било ясно предварително.

"Заставам с името си и гарантирам като член на журито, че бяхме единодушни и категорични в избора си, без каквото и да било чуждо влияние! Действителността често е болезнена, но я приемете!'', обяснява Николета в типичния си стил, а и отново без никой да я пита...



И продължава: ''Ели, не се съмнявай и за миг в себе си, в това, че си достойна, в това, че безспорно беше най-сексапилната, най-очарователната и не отблъскваше с безпочвена увереност, както много от кандидатките! Дерзай и не спирай да се усмихваш!''

Кучкова от своя страна коментира конкурса така:

Новата плеймейтка бе поласкана от четките, които Николета й направи и побърза да й се подмаже във Фейсбук: