Като че ли Барак Обама си няма достатъчно проблеми за решаване, ами сега и неговата администрация е помолена да се заеме с "тежкия" въпрос, касаещ депортирането на певеца Джъстин Бийбър от страната.

До днес по обяд петиция на сайта на Белия дом, призоваваща за депортирането на канадския изпълнител от САЩ, е събрала 100 000 подписа, необходими за внимание от страна на президента.

"Ние, народът на Съединените американски щати, смятаме, че сме погрешно представени в света на поп културата. Искаме опасният, безразсъден и разрушителен г-н Джъстин Бийбър да напусне страната ни. Той не само застрашава безопасността на народа, но и оказва пагубно влияние върху американските младежи. Ние, подписалите се, искаме Джъстин Бийбър да напусне Америка", каза в изявление създателят на петицията Дж.М. от Детройт.



За момента няма реакция от Белия дом, на чийто сайт са публикувани и други организирани подписки. Коментар няма и от страна на Джъстин Бийбър, който според клюкарските издания се е завърнал в Лос Анджелис след почивка на плажа в Панама през уикенда, пише БГНЕС.