Цял куп звезди се заселиха във ВИП квартала „Драгалевци“.

След като Константин е закупил парцел там и напролет вдига къща, дойде ред и на фолк дивата Анелия, която е получила солиден подарък от бившия си мъж.

И двете чалга звезди чакат зелен сигнал, след който собствениците на имотите ще започнат да ги застрояват. Първата копка на Коцето щяла да се осъществи напролет, а живот и здраве, на по-късен етап ще се пренесе със семейството си и ще напусне сегашния дом, в който живее под наем.

За Анелия старта на изграждането на луксозен дом ще започне значително по-късно, тъй като очаква допълнително финансови инжекции от бившия си Коко Динев, пише в. „Уикенд“, цитира hotarena.net.

Фурията се е сдобила със земята не чрез собствени пари, а благодарение на собственика на Локомотив Пловдив. В момента тя живее в апартамент, който е сватбен подарък от кума, покойният Жоро Илиев.

Динев обаче искал да подсигури нея и дъщеря им, като им даде спретнат и уютен по-голям дом. Бизнесменът се оправдал пред половинката си Емилия, че имотът ще е на името на щерка му и майка й няма да има нищо общо. Въпреки това блондинката била бясна и обвинила съперницата си, че сама е изпросила къщата.

„Аз му родих син, а не ми е дал една кърфица, а на тая никаквица цяло имение вдига”, беснеела Емилия, пише pik.bg.