Арнолд Шварценегер е най-голямото име в културизма и не само.

Неговите техники на хранене и трениране, и до ден днешен са библия за всички бойци от свободните спортове, пише sporta.bg.

Както всички знаем Мистър Олимпия има и други заложби. Това са неговите актьорски умения, които му донесоха световна слава и милиони долари. Не на последно място тази популярност го направи губернатор на щата Калифорния. Нещо невиждано за един човек роден в Австрия.

В последното си видео Арни отново очарова своите фенове. 66-годишният Шварценегер освен голям актьорски талант има и огромно чувство за хумор.



Арни посети известна фитнес зала в Калифорния, но беше дегизиран като работник с мустаци и шапка. След това той започна да обикаля хората около уредите и да им дава различни наставления. Тези които го познаха веднага припаднаха от очарование, защото кога друг път седемкратен шампион на мистър Олимпия ще ти покаже тънкостите в неговия занаят.

Повечето от клиентите на фитнеса обаче изобщо не разбраха за какво става въпрос и просто изслушаха наставленията на Арни, приемайки го за поредния досаден разбирач.

Все пак Арни призна, че прави това с цел за набиране на средства за благотворителна кауза.

Вижте уникалното видеo сегa: