Актрисата Кийра Найтли призна, че става параноична след пиянска нощ и на следващия ден се извинява на приятелите си за поведението си.

28-годишната актриса признава, че се притеснява за това какво може да е направила, докато е била на заведение с приятели и често мисли, че алкохолът я превръща в "наистина груб човек".

"О, Боже, винаги се извинявам като си помисля какви съм ги вършила през нощта. На следващия ден изведнъж се сещаш: "Господи, бях наистина груба", споделя актрисата.

Пиенето не е единственото нещо, което докарва Кийра до параноя. Заради напрегнатия си начин на живот и постоянните пътувания тя мисли, че един ден може да се появи гола пред хората, сякаш е забравила да си облече дрехи.

"Летях към Лос Анджелис от Лондон, отидох направо на грим и прическа и оттам на червения килим и си мисля: "Сънувам ли? Да не би това да е един от онези сънища, когато забравяш да се облечеш и се появяваш пред хората гол?" и постоянно гледам дали съм облечена или съм гола", смее се Кийра.

Наскоро актрисата сподели, че би прибегнала до алкохола, ако светът е към своя край.

"Ще танцуваме и ще пием много алкохол. Но не бира. Не обичам бира. Вино, водка, уиски… всичко, което ще ме накара да забравя за това, което се случва навън. Не искам да съм трезва, когато светът свърши. О, и ще имаме шоколадова торта и ще ядем докато светът експлодира", споделя Кийра, пише БГНЕС.