Новият гост на репортерката ни Ива Атанасова в предаването ''Неудобно'' е Мистър България 2009 Мартин Мартинов.

През последните години Мартин се изявява предимно като модел и има зад гърба си участия в редица кампании, ревюта и реклами на световни марки.

''Манекен, модел, манекенче...на мен това едно време ми беше прякора - така ми викаха - ''манекенче''. Това винаги ме е дразнело.'', доверява пред Ива брюнетът.

Пред любопитната ни репортерка Мартин признава, че няма притеснения да си ляга с богати жени:

''За пари не бих спал с жена. Но не бих я пренебрегнал, защото има примерно 60 фута яхта. Да й кажа: ''Не, ти имаш пари, няма да излизам с теб ли?"

Той разкри и впечатленията си от световноизвестните звезди, с които често има възможността да се среща зад Океана, където живее:

''Звездите в Америка се различават от нашия хайлайф с това, че са много обикновени. Примерно Лео Ди Каприо дори няма да му обърнеш внимание, ако не познаеш, че е той. Начина му на обличане - той винаги излиза с едни дънки, една тениска и едно кепенце. Никога няма да разбереш, че това е Лео Ди Каприо, не ходи с охрана."

Как и кога е започнал кариерата си, как е решил да участва в конкурса Мистър България, защо е решил да живее в Америка и как коментира връзката си с Теди Бургазлиева, с която дори беше сгоден, с кои известни личности се е срещал, в какви отношения е с Джерард Бътлър и други интересни подробности от живота на Мартин, разберете от видеото: