Тази пролет колоритното и забавно предаване "Като две капки вода" излиза на малък екран на бис – с нов сезон, нови звезди и предизвикателства.

Един от най-популярните формати, пожънал успех у нас през пролетта на 2013 г., ще се завърне в ефира на Нова телевизия. на, за да ни направи свидетели на нови вълнуващи музикални превъплъщения на някои от любимите български актьори, певци и лица от шоубизнеса.

Задачата на новата порция знаменитости през тази пролет вече е добре позната – да се превъплътят в образа на световни музикални звезди – да заслепят с визията си и с поведението си на сцената, като максимално се доближат до тях и докажат, че са като две капки вода.



Препятствия обаче няма да липсват, а екипът на шоуто обещава стотици нови и креативни предизвикателства на екрана. През лятото на 2013 първият победител в "Като две капки вода" стана талантливият Рафи, като той спечели чисто нов автомобил от предаването.

Награди и признания за останалите ослепителни участници на сцената също имаше, като сред най-оригиналните бяха "Мис Еволюция" за Диана Любенова, "Мистър Хамелеон" за Алексей Кожухаров и приз за най-добра трансформация за Стефан Рядков.