Захари Бахаров е най-скъпоплатения актьор в сериала „Под прикритие“. За първи път лъснаха хонорарите на актьорите от хитовата кримка.

Заплатите на звездите от лентата бяха пазени в най-строга тайна. Днес обаче вече е ясно кой, колко взима.

Най-скъпоплатен актьор в листата е Захари Бахаров. Звездата получава цели 10 хилядарки за всеки епизод, който снима. За ролята си на Иво Андонов Захари е успял да договори най-високо възнаграждение. Само за сравнение Ивайло Захариев, който играе ролята на ченгето Мартин е на дъното на класацията — получава едва 5 хиляди лева.

Колегите му Владо Пенев и Михаил Билалов взимат съответно по 8 и 7 хиляди лева. Дори любимецът на публиката Мариан Вълев—Куката получава едва 7 хиляди лева.



И докато пикантната клюка за хонорарите за първи път стана публично достояние, то какво предстои да се случи в новия четвърти сезон на сериала скоро ще стане известно. Зрителите трескаво се питат дали Иво Андонов, който бе застрелян в края на трети сезон ще оживее.

Бахаров е един от най-търсените актьори в момента, но има шанс да остане в сериала. Особено ако успее да предоговори заплащането си и да спечели по-висок хонорар в новите серии.

За сметка на баснословните суми на звездите във филма, актьорите с епизодични роли, получават по 300 лева на ден. Хонорарите на статистите във филма варират между 50 и 150 лева, в зависимост от сцените, в които участват.



За да се защитят от неочаквано напускане на някоя звезда, продуцентите са предвидили клауза, според която актьорите дължат неустойка в размер на 50 хиляди лева, ако напуснат по свое желание.

Междувременно от новия трейлър стана ясно, че зрителите скоро ще станат свидетели на неочаквани обрати и ще се срещнат с нови герои, пише „България днес“, цитира hotarena.net.