Комикът Робин Уилямс се превърна в дядка шкембелия въпреки опитите си да поддържа форма с морски спортове.

62-годишният американски актьор бе изловен от папараци в първата седмица от новата година да се гмурка в океана на хавайския бряг, пише ''България Днес''. Интересното е, че на Хавай той се появи в компанията на привлекателна чернокоса дама на средна възраст, чиято самоличност остана тайна за светските хроникьори.

Звездата от "Добро утро, Виетнам" и "Обществото на мъртвите поети" се мъкне на плажа по черни бермуди, но отпуснатият му вид стряска почитателите му, свикнали да го виждат в безукорна кондиция.



Носителят на „Оскар“ видимо е надебелял, месата му висят, дори е пуснал бяла старческа брада. Таблоидът "Дейли мейл" засилва въпросителните около занемарената му фигура, тъй като е известно, че Уилямс години наред се слави като фитнес маниак. Доскоро редовно караше и колело, а веднъж дори показно тренира с легендата на велоспорта Ларс Армстронг.



През 2009 г. Робин постъпи в болница заради сърдечни проблеми, спешно бе опериран, а лекарите му присадиха изкуствена аортна клапа. Оттогава чаровникът от "Добрият Уил Хънтинг" много внимава с режима и за известно време забави работното си темпо и разреди участията си.



В последно време Уилямс пак е набрал скорост, снима няколко филма наведнъж и даже е водещ на сатирично предаване по телевизионния канал Си Би Ес. След двата си брака, от които има 3 деца, личният му живот остава встрани от публичното внимание.