Мария стартира Новата година с промяна във визията си. Този път тя заложи на нов цвят на косата.

Изпълнителката признава, че през последните две години е експериментирала много с външния си вид и го е правила, защото е имала потребност постоянно да провокира както себе си, така и останалите.

"Точно как се получава, не мога да кажа. Хрумва ми и просто трябва да се случи на момента. Ако преди съм държала една строга линия, която е била като моя визитна картичка, сега вече не съм така. Решавам, ставам тръгвам и то се случва. Явно желанието, с което подхождам към всяка своя нова идея, води до щастливия край" - казва певицата в "Автограф", пише signal.bg.

Тя и любимият й Християн посрещнали Новата година в Силистра – едно много любимо място за цялото семейство, а с тях неотлъчно е била и малката.



"Марая е навсякъде с нас. Ние сме като едно голямо неразделно цяло и малкото моменти, в които я няма, страшно много ми липсва. Станала е толкова забавна, вече е като голям човек, с който можеш да се веселиш, да си говориш, да четеш, да рисуваш, да се смееш. Тя е нашият ангел" - споделя изпълнителката.

Тя обяснява, че дъщеря й се чувства прекрасно, когато е в компания само на възрастни и определено не скучае. Успяла е да си изгради собствен свят, в който намира различни занимания и не ангажира по никакъв начин майка си и Християн.



Щастливата майка разкрива, че занапред не е изключено да осигурят компания на Марая в лицето на братче или сестриче.

За Мария 2013-та е била много динамична и продуктивна година. Певицата е доволна от реализираните хубави проекти и подчертава, че всички те са доста различни един от друг, а за някои от тези песни и видеоклипове е сигурна, че ще влязат в номинациите за предстоящите награди на телевизия "Планета" и са с реални шансове за награди.

"Нищо не очаквам, така както не очаквах и не получих миналата година. Но реално много си пожелавам, защото много заслужавам. Мисля, че направих хубави неща през 2013-та. Ако не аз персонално, то поне екипа, с който работя, е редно да бъде отличен. Дано да им се случи, ще стискам палци" - признава тя.