"Имах концерти в Африка, в Белгия, в Холандия, в Испания... Въобще цялата година ми беше участия и приятни пътувания. Много хубава година и за работата много добре тръгна с хита "Правена съм за ръцете ти" и последващите песни - "Оставам" с Фатих и "Кой сега е №1".

Изключително съм щастлива и доволна и се надявам и 2014-та даже да е още по-добра във всяко едно отношение" - казва тя в "Звездно". За тази година изпълнителката на "Пайнер" има намерение да пусне по-скъпи и качествени проекти.

"Смятам да заложа на един-два продукта, но по-хубави, качествени и скъпи. Мисля, че най-хубавите неща в живота ми и големите ми успехи тепърва предстоят" - обещава певицата, цитирана от blife.bg

Соня Немска признава, че е имала много трудни моменти в живота, но е успявала да ги преодолее. "Възпитана съм така - да имам самочувствие, че съм добра, красива, талантлива и по същия начин възпитавам и дъщеря си. Така е редно, защото ако едно дете е смачкано още от семейството си, какво след това ще прави, когато животът и конкуренцията започне да го мачка - в училище или в работата" - не крие тя.

Изпълнителката на "Кой сега е №1" категорично заяви: "Чувствам се победител в много ситуации - и в личния живот, и в професионалния. "Правена съм за ръцете ти" за мен е една страхотна победа, благодарение на екипа, който създаде тази песен". Именно за тази своя песен Соня Немска казва, че е попфолк хитът на 2013-та година.