Фитнес инструкторът Станислав Илиев – Финдо, който преди седмици взе участие във „ВИП Брадър“ призна, че като цяло е доволен от участието си в риалити предаването.

„И след „Сървайвър“, и след „Вип Брадър“, Финдо си е Финдо“, заяви той, пише blife.bg.

„Доволен съм, въпреки нападките, които Денди отправяше към мене“, каза още мускулягата. На въпроса: Имаше ли нещо между теб и Райна, Финдо отговори:

„Имаше. Тренирахме заедно. Аз бях инструктора, тя клиентката!“ Харесваният мъж добави, че след финала на шоуто, тя не го е потърсила да тренира при него и допълни: „И да ме потърси, аз няма да и обърна внимание. Не ме слушаше много, а пък аз съм краен“. Финдо призна, че спортът е неговият живот. „Всичко ми е спорт“, отсече той.



Той подчерта още, че е щастливо влюбен в жената до себе си и заяви, че истинската любов се крепи на уважение, вяра и страст. Финдо разкри, че е много суетен човек. Той издаде, че най–много грижи полага за косата си, която винаги е оформена в актуална прическа.

Фитнес инструкторът сподели, че иска да има още много деца, но смята, че това е Божа работа.
„Преди време бях казал, че искам 119 деца. Това е Божа работа. Въпросът е да можеш да ги възпитаваш тези деца, не само да ги създаваш“, смята той. Финдо разказа още, че обича да слуша българска музика и новите хип–хоп изпълнители, които атакуват класациите. „Харесвам новите изпълнители, както текстовете, така и като музиката. Сега си слушам Лили Иванова“, призна той.



Красавецът сподели, че иска да участва в някое танцувално предаване, въпреки че определя себе си като голямо дърво. Накрая успешният фитнес инструктор разкри, че е получил писмо от Дядо Коледа, в което добрият старец го моли за помощ. „Иска да го тренирам. Минал е през доста инструктори, но не е доволен. И ми написа: „Финдо, можеш ли да ми помогнеш?“ След празниците му казах да ме потърси“, разказа той.