Лили Иванова се подмивала с канчета и вода от кофа в същия хотел в Горна Оряховица, в който рапърът Криско вилня в новогодишната нощ.

Примата на родната естрада гостувала там по време на соца и я бутнали в стая на последния етаж, където чешмата едва църцорела. Затова се наложило да се оправя с подръчни средства.

Историята за канчетата на Лили разказаха хора, станали свидетели на унижението, на което била подложена певицата в хотела. По времето на соца примата на естрадата обикаляла от град на град за концерти. Когато пристигнала в Горна Оряховица, я настанили в единствения по онова време хотел, в който отсядали всички - от политици през певци и артисти до прости овчари каракачани, които не сваляли кожусите си дори и през лятото.

На Лили се паднала стая без вода. Понеже била доста изморена от пътуването си, тя решила да се изкъпе и да си почине, преди да почне подготовката за концерта си. Но от душа едва капела студена вода, а топла въобще нямало. Звездата слязла във фоайето, за да попита какво става. Казали й, че стаята й е на последния етаж, където водата трудно се изкачва.

„Тогава може ли да ми дадете една кофа, канче и бързовар, за да си стопля вода и да се измия?", любезно попитала изпълнителката на „Панаири". След десетина минути зачакала пред асансьора, въоръжена с това, което си поискала.



На рецепцията само чакали да й видят гърба и хукнали да разказват как Лили Иванова се подмива с вода от кофа. Банята й била спасена от тогавашния портиер. „Как ще карате такава певица да си полива с канчетата? После ще ни разнесе из цяла България!", развикал се той. Чак тогава на рецепцията се разтърсили за стая на по-нисък етаж и преместили естрадната примадона.

Тя така и не се оплакала от неудобството за разлика от колегата й Криско, въпреки че от онези години досега хотелът е ремонтиран и вече няма нищо общо със соц мизерията от миналото. Рапърът беше недоволен, че му било студено в стаята, въпреки че в нея имало климатик. За капак Криско изпочупил мебелите в стаята си.